conventieHH2017-14.jpg

evelyn

Op 13 mei 2013 is onze gewaardeerde bas Evelyn Houtman overleden. Evelyn zong sinds 2001 bij ons koor en ze heeft zich enkele jaren voor het koor ingezet als bestuurslid. Zo was zij vooral de betrokken bij het aanvragen van subsidies en sponsorgelden voor onze shows.
Ze was een echte levensgenieter, rustig, betrokken, met veel humor en zelfspot. Muziek en zingen waren haar grote passie.
We missen je nu al ontzettend, Eef...

 

 

sylviaEen bijzondere en dappere vrouw is er niet meer. Helaas is op 18 juni 2012 onze hoge alt Sylvia Heijmans overleden. Jarenlang was zij een van de dragers van ons koor, o.a. als lid van de stuurgroep en met haar inbreng voor kleding en staging. Sylvia maakte 18 jaar deel uit van ons koor en had een prachtige heldere zangstem, waarmee zij ook regelmatig solo te horen was.

Sylvia, we zullen je enorm missen als persoon, vriendin en zangeres.

 

 

Op 22 oktober 2009 heeft onze sopraan Carla van Tuyl afscheid van het leven genomen. Carla zong al meer dan 14 jaar bij Vrouwe IJsselstein Swingt. Met haar sterke persoonlijkheid, interesse in andere mensen om haar heen en haar eigen stemgeluid gaf ze haar bijdrage aan ons koor. Carla heeft lange tijd geleefd met haar ziekte. Ze heeft met haar positieve instelling - en kijk op het leven - niet verloren, maar juist tijd gewonnen. Met bewondering en respect hebben we met Carla meegeleefd. Onvoorstelbaar dat die tijd nu echt op is en dat we je nooit meer zullen horen zingen. Met grote bewondering kijken we terug op een prachtig mens. Carla, we zullen je missen...

 

Op 9 juni 2006 hebben wij afscheid genomen van onze zeer gewaardeerde bas/alt, Eveliene Knoop. Na een kort maar hevig ziekbed is zij op 40-jarige leeftijd gestorven.
Eveliene was één van de steunpilaren van ons koor en viel op door haar warme en krachtige stem. Ook heeft zij op bestuurlijk en organisatorisch gebied veel voor het koor betekend.
Zij is bijna 10 jaar lid geweest van Vrouwe IJsselstein Swingt. Daarnaast maakte zij deel uit van het kwintet Just Buzzz. Wij missen haar vreselijk en wensen Edwin, Bregje, David, alle overige familie en vrienden veel sterkte toe met dit enorme verlies.

 

 

 Lid worden

Wil je bij ons komen zingen?

Wij hebben weer plaats voor nieuwe leden in alle stempartijen! We zijn op zoek naar ambitieuze koorzangeressen die houden van het instuderen van pittige arrangementen, zeer zelfstandig hun partij kunnen zingen en graag willen optreden.

  • Bel Natalie Klerx: 06-12361244
  • Kom een avond sfeer proeven
  • Maak met ons kennis
  • Probeer stempartijen uit
  • Ga aan de slag
  • Repeteer 5 weken gratis mee
  • Doe auditie

Lees hier hoe het precies werkt

 


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

 


 

 

sponsor VIJS gratis!

Ontmoet elkaar in IJsselstein

Holland Harmony