NKF2014.jpg

Sinds 2004 wordt een deel van ons repertoire begeleid door Colijn Buis op piano.

 
Colijn BuisColijn Buis is werkzaam als uitvoerend musicus. Hij is ook componist, arrangeur en docent. Hij is winnaar van de KUNSTANJER 2005. De Kunstanjer is een prijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds voor veelbelovende, jonge kunstenaars in Utrecht.

\r\n Colijn treedt op, met zijn eigen Trio en in andere bezettingen, op muziekpodia en -festivals door heel Nederland en buitenland. Het Colijn Buis Trio speelde jarenlang wekelijks met vele topmusici uit de (inter)nationale jazzscene tijdens "Utrecht LIVE Jazz Session at Cees' Place". (Tom Beek, Ruud Breuls, Hans Dulfer, John Engels, Benjamin Herman, Denise Jannah, Thijs van Leer, Hans Mantel, Ilja Reijngoud e.v.a.). Ook nu spelen zij er nog regelmatig.

Colijn studeerde piano (jazz en improvisatie) aan het Utrechts Conservatorium bij Cor Bakker, Bert van den Brink en Jeroen van Vliet. Hij had masterclasses van o.a.: Louis van Dijk, Clare Fischer, Barry Harris, Fred Hersch, Brad Mehldau, Enrico Pieranunzi, John Taylor,Kenny Werner.

Colijn werkte tevens met een grote verscheidenheid aan koren, waaronder het Nationaal Jeugdkoor (Netherlands Youth Choir) en Grootkoor Projecten Holland & duo met Thijs van Leer. De mis gecomponeerd door Thijs van Leer arrangeerde Colijn voor koor en orgel; deze arrangementen gingen in première in de Cathedraal van Reims.

Ook is Colijn componist: in 1998 is een instrumentale suite van Colijn op CD verschenen, in 1999 het prijswinnende stuk Dawn Of A New Century, en in 2003 schreef hij de filmmuziek voor de film IVIV IVV VV van Ruben van Leer & Laurens Hebly. 

Hiernaast componeert hij voor zijn eigen Trio.

 

 Lid worden

Wil je bij ons komen zingen?

Wij hebben weer plaats voor nieuwe leden in alle stempartijen! We zijn op zoek naar ambitieuze koorzangeressen die houden van het instuderen van pittige arrangementen, zeer zelfstandig hun partij kunnen zingen en graag willen optreden.

  • Bel Natalie Klerx: 06-12361244
  • Kom een avond sfeer proeven
  • Maak met ons kennis
  • Probeer stempartijen uit
  • Ga aan de slag
  • Repeteer 5 weken gratis mee
  • Doe auditie

Lees hier hoe het precies werkt

 


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

 


 

 

sponsor VIJS gratis!

Ontmoet elkaar in IJsselstein

Holland Harmony