Website rol 3.jpg

Al meer dan 30 jaar is de muzikale leiding van Vrouwe IJsselstein Swingt in handen van Floor van Erp.

Floor van ErpNa zijn kandidaatsexamen muziekwetenschap trok het podium hem toch meer aan dan de studeerkamer en ging Floor van Erp orkestdirectie studeren aan het Utrechts Conservatorium bij David Porcelijn en Kenneth Montgomery. Later voltooide hij zijn opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij ook veel vakken volgde binnen de jazz-afdeling, o.a. arrangeren en zang.

Vooral op het gebied van de vocale lichte muziek heeft Floor een ruime ervaring opgebouwd: de vele topklasseringen op nationale en internationale festivals getuigen hiervan. Natuurlijk is hij ook in de klassieke muziek actief gebleven, o.a. als dirigent van het kameropera-gezelschap Come Sopra dat laat barok en vroeg klassieke opera's uitvoerde.

Theater heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en doet dat nog steeds. Zo dirigeerde hij de grote opera/musicalproductie "Don Quichotte" in het kader van Wijk bij Duurstede 700 jaar en had hij de muzikale leiding bij het musical-ensemble "Karakter".

Ook was hij, als vocal coach, verbonden aan het AVRO programma Sterrenjacht.

Sinds begin 2001 is hij dirigent bij Da Capo's popkoor in Uithoorn en sinds september 2001 is hij werkzaam bij de Dansacademie Lucia Marthas als dirigent/ docent koor/ ensemble/ musical-theater.

Vanaf mei 2013 is Floor ook dirigent van popkoor TOP.nl uit Goor.

 

 Lid worden

Wil je bij ons komen zingen?

Wij hebben weer plaats voor nieuwe leden in alle stempartijen! We zijn op zoek naar ambitieuze koorzangeressen die houden van het instuderen van pittige arrangementen, zeer zelfstandig hun partij kunnen zingen en graag willen optreden.

  • Bel Natalie Klerx: 06-12361244
  • Kom een avond sfeer proeven
  • Maak met ons kennis
  • Probeer stempartijen uit
  • Ga aan de slag
  • Repeteer 5 weken gratis mee
  • Doe auditie

Lees hier hoe het precies werkt

 


 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief!

 


 

 

sponsor VIJS gratis!

Ontmoet elkaar in IJsselstein

Holland Harmony